Carrière-evenementen

Carrière-evenementen

carrière-evenementen

Online carrière-evenementen is een zeer gepersonaliseerd en intuïtief online evenementenplatform. Uw publiek in contact brengen met aanwervende professionals of startende studenten - ongeacht technische vaardigheden, ervaring of leeftijd - met een jobbeurs wordt verzorgd door Career Events. Het Job Opener Event is een gratis carrièrebeurs die werkzoekenden in contact brengt met jobcoaches - één op één in de best mogelijke omgeving. Jobcoaches bieden gedegen loopbaanadvies en -begeleiding om u te helpen uw ideale loopbaan te vinden, met de juiste professionals in contact te komen, uw ideale carrièrepad te bepalen, uw netwerk te ontwikkelen en uw zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde op te bouwen.

Employer Presentations Career Events zijn ontworpen om het proces van het vinden van betaald werk te verbeteren, u te helpen bepalen welk carrièrepad voor u geschikt is, en u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen, over uw salaris te onderhandelen en met uw werkgever te onderhandelen over een passend pakket. Presentaties van werkgevers zijn een belangrijk onderdeel van het zoeken naar werk en Career Events helpt u bij de voorbereiding van een werkgeverspresentatie die indruk zal maken op potentiële werkgevers. Interne loopbaanseminars zijn een kostbare verspilling van geld dat op veel productievere manieren kan worden gebruikt - door gebruik te maken van de kracht van Career Events en haar netwerk van deskundigen en professionals krijgt u het maximaal mogelijke voordeel tegen een betaalbare prijs. Het ontwikkelen van uw CV, het creëren van een professioneel loopbaan cv en het veiligstellen van sollicitatiegesprekken voor vacatures allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis is nu mogelijk via Career Events.

Corporate Training Career Fair en Career Events zijn de ideale keuze als u op zoek bent naar het ontwikkelen van specifieke beroepsvaardigheden die op dit moment niet in uw huidige functiecategorie zitten, of als u op zoek bent naar een carrière verandering met het oog op een overstap naar een andere regio of sector van het bedrijf. Via carrièrebeurzen en bedrijfstrainingen kunt u in contact komen met verschillende bedrijven en uw specifieke beroepsvaardigheden ontwikkelen - ongeacht in welke branche u werkzaam bent. Een carrière-evenement is ook een ideale gelegenheid om professionele relaties op te bouwen met bedrijfsleiders, recruiters en HR-professionals. Door een combinatie van carrièrediensten en bedrijfsevenementen kun je een grote verscheidenheid aan carrièremogelijkheden verkennen in een handige, vriendelijke omgeving.

Sources for this article: